RETTS Summit 2020

Välkomna till årets RETTS Summit

Först och främst – Ett stort TACK till Dig för det fantastiska jobb som du gör för oss alla i dessa besvärliga tider! Vi förstår att det har varit, och kommer att bli, tuffa arbetsförhållanden för er alla som jobbar mitt i krisen och vi hoppas att det snart kommer tillfällen för återhämtning och bearbetning av allt som har skett. Ett sådant tillfälle kommer här!

Nu byter vi namn på Nordiska RETTS mötet och påbörjar samtidigt en förändring i upplägget. Eftersom Predicare kommer att distribuera RETTS till fler marknader och vi kommer hålla fler RETTS-möten runt om i världen väljer vi att byta till ett namn som kan användas globalt.

Vi lever alla i en tid där våra liv påverkas av Covid-19 på ett eller annat sätt. Vårt samhälle är satt under press och ingen vet riktigt hur det kommer att bli när vi har tagit oss igenom den värsta perioden, hur kommer framtiden vi landar i att se ut för oss? Vad blir det nya ”normala”? För Predicares del har vi arbetat hemma sedan 13 mars och helt slutat resa för att träffa gamla och nya kunder. Vi är dock väldigt tacksamma över att vi är friska och arbetar tillsammans mot en bättre framtid. Som ett exempel har vi bland annat använt våra nedsatta arbetsgivaravgifter till att handla mat och fika till personalen på karantänavdelning 30 samt 90/91 på Sahlgrenska, det känns självklart för oss att göra det vi kan för att stötta de verkliga hjältarna i den här pandemin.

Under hösten 2019 genomförde Predicare en kapitalanskaffning, genom att ett antal nya ägare bjöds in att investera i vårt spännande företag. Med en treårsplan som inbegriper vidareutveckling av RETTS (håll utkik efter produktnyheter under 2021) och bearbetning av nya marknader utanför Norden, lyckades vi få in kapital som möjliggör vår förändringsresa. Detta kommer extra väl till pass i dessa tider av ekonomiska svårigheter för många företag.

Under 2020 har vi hittills välkomnat tre nya medarbetare till företaget, som kommer jobba med produktutveckling och ekonomi. Till hösten ansluter en ny medicinskt ansvarig (Head of Medical Innovation) och fler säljare.

I år kommer inbjudan i ett lite annat format. Klicka på länken nedan.

Varmt välkomna till höstens sammankomst önskar alla vi på Predicare!

Mer info och intresseanmälan

Av Mathias Myrén, 25 maj 2020
Kategorier: Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för RETTS Summit 2020